ذغال کبابی درجه یک به ذغالی گفته میشود که هنگام سرخ شدن بو و دود نداشته باشد، و در زمانی که ذغال کاملاً سرخ شده، اجتیاج به باد زدن مداوم نداشته باشد، و تا حد امکان عمل سوختن (خاکستر شدن) به کندی صورت پذیرد.
ذغالهای کبابی تولید شده در کورههای کبابی این شرکت تمامی معیارهای فوق را داراست و شما میتوانید ظرف مدت ۶ الی ۸ ساعت بهترین ذغال کبابی ممکن را دریافت نمایید و به علت این که چوب در این کورهها در دمای بسیار بالاتر از کورههای سنتی و فشار دَوَرانی شدید، تبدیل به ذغال میگردد، ضمن سیقل و براق بودن، که نمای چشمگیری به ذغال میدهد در دوام و طولانی بودن سوختن قابل رقابت نمیباشد.
کورههای کبابی شرکت کوره سازان پاسارگاد با آپشنهای مختلف و مخزنهای درونی ۵۰۰ کیلویی و ۱ تنی و دولایه، سه لایه و چهار لایه به بازار عرضه میگردد که کل این آپشنها و لایه بندیها و ... حاصل تجربهی سالیان دراز و ۱۰۰٪ عملی و تست گرفته شده در این کار میباشد. برای همین ما همیشه پیشتاز و صد البته خدمت گذار شما عزیزان هستیم. لازم به ذکر است ما خود، با همین کورهها و با چهار کورهی کبابی مشغول به تولید ذغال میباشیم.
تذکر: دوستان و سروران زیادی با ما تماس گرفتن و اعلام نمودند که از بعضی شرکتها کوره خریدهاند به امید این که تضمین خرید ذعال تولیدیشان وجود دارد. و یا هر ۱۰۰ کیلوگرم چوب ۶۰ الی ۸۰ کیلو ذغال دریافت میکنند و یا در روز ۲ الی ۳ بار میشود ذغال کبابی تولید کرد.
دوستان عزیز اینها همه دروغ است و اینها حرفهایی را مطرح میکنند که شما دوست دارید و از شنیدن آن وسوسه میشوید و بیکیفیت بودنِ کار خود را در پشت این صحبتهای دلنشین مخفی میکنند.
خلاصه میگویم، آیا شما میدانید اگر از هرکسی که کوره خریداری میکند، ذغالش خریده شود، در طول تنها ۳ تا ۴ ماه چه مقدار ذغال باید خریداری شود؟ و در طول یک سال چه حجمی میشود؟ و میانگین در طول هر ماه اگر ۵ کوره واگذار شود، در طول مدت ۳ تا ۴ ماه حجم ذغال برای یک شرکت دور از تصور است. ضمن این که صادرات این ذغالها ممنوع میباشد.
در مورد تولید ۶۰ الی ۸۰ کیلو ذغال از ۱۰۰ کیلوگرم چوب هم باید عرض کنم که این قانون طبیعت است که چوب زمانی که تبدیل به ذغال میشود باید رطوبت و گاز موجود در چوب خارج شود تا بعد از این عمل نتیجهی کار سیاه رنگ میشود که به آن ذغال (کربن) میگویند. قانون طبیعت حکم میکند که میانگین دو سوم وزن چوب، رطوبت و گازیست که از آن خارج میشود تا چوب به ذغال تبدیل شود و تغییر در این قانون از دسترس کوره خارج است و این قانون طبیعت است. در بهترین حالت خشکی چوب که بیش از ۵۰ سال از بریدگی آن گذشته باشد (مثلا چوبهای تخریبی ساختمان) حدود ۴۰ الی ۴۵ درصد محصول ذغال میگیرید که توسط شرگت ما این چوبها هم تست شده تا به صورت عملی خدمت شما عرض میکنیم؛ بنابراین ۶۰ الی ۸۰ درصد محصول از چوب هم درست نیست و قول به معروف «دان میپاشند تا شکار کنند».
در مورد وعده مصرف دو الی سه بار استفاده از کوره در روز: همیشه میگویند اول ایمنی بعد کار، اصل عقل و منطق در مورد کورهی صنعتی این است که تا کوره خنک نشده باشد باز کردن درب آن ممنوع است و خطرات جانی زیادی در پی دارد. دوستان عزیز خطر در مورد این کار زیاد است و در ضمن در حالت داغ بودن کوره، باز کردن درب آن و خنک کردن کوره و ذغال با آب باعث بیکیفیت شدن ذغال تولیدی میشود. علاوه بر این باعث میشود عمل انبساط و انقباض سریع در ورقهای کوره ایجاد شود و موجب موج و دفرمه شدن ورقهای کوره و پایین آمدن سریع عمر کوره میشود. به طوری که بعد از چند ماه کم کم خطر استفاده از کوره را احساس میکنید. ضمن این که کوچکترین سهل انگاری شما در زمانی که کوره داغ است و میخواهید درب کوره را باز کنید، این است که خطرات جبران ناپذیری برای شما به لحاظ سوختگی در صورت و دست و بدن شما ایجاد شود. بنابراین میشود دو بار در روز تولید کرد ولی ما به هیچ عنوان صلاح نمیدانیم و به مشتریان خود هم در هنگام آموزش تاکید بسیار داریم که از این عمل خودداری نمایند.